DSC0276 bs

Vår verksamhet bedrivs i stor del inom olika industrinära forskningsprojekt, från mindre verifieringsprojekt till stora internationella projektplattformar inom bioraffinaderiområdet. Förutom att stödja och delta i enskilda begränsade projekt, samlar Processum även parter från företag och akademi, såväl svenska som utländska, till deltagande i stora projekt vilka pågår över flera år. Exempel på stora projekt som Processum projektleder eller har projektlett, själv eller tillsammans med andra, är Framtidens Bioraffinaderi, Skogskemi, Centrum Bioraffinaderi Next Step, Bioraffinaderi Mitt-Skandinavien, Bioraff-Mer av trä, Bioraff 2020 och Bioraff Botnia.

Dessutom deltar, eller har deltagit, Processum aktivt själv i större eller mindre omfattning i stora nationella och internationella projekt. Exempel på sådana projekt vi har deltagit i är Mobile FlipErifore, Polynol, Forest Refine, MicroFeed, Sunlibb/Ceprobio, NanoSelect och Wobama.

Oavsett vilket projekt som bedrivs är det viktigt för oss att alla parter känner sig trygga och vi jobbar alltid med att säkerställa projekten med projektavtal. Processum har även en patentingenjör som med sin juridiska expertis hjälper till i utformningen av avtal, liksom när det finns behov av att patentera resultat från projekten.

För mer information, kontakta gärna:
Gunnar Westin, affärsutvecklare, t
el. 010-516 67 57, e-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.


RISE Processum AB
Box 70, 891 22 Örnsköldsvik
Tel: 010-516 67 50
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.