Forskningsinstitutet RISE tillsätter Marco Lucisano som chef för divisionen Samhällsbyggnad. Marco kommer från tjänsten som divisionschef för Bioekonomi och Hälsa. Ny divisionschef för Bioekonomi och hälsa blir Magnus Hallberg.

Efter en omorganisation under 2019 och 2020 består RISE av fem divisioner. Bioekonomi och hälsa, Digitala system, Material och produktion, Samhällsbyggnad samt Säkerhet och transport.

Vi har haft som mål att bygga ett ledarskap inom RISE som gör att vi kan rekrytera internt och skapa utvecklingsmöjligheter för våra medarbetare. Att nu få möjlighet att realisera det visar att vi lyckats, säger Pia Sandvik, VD RISE.

Magnus Hallberg som blir ny divisionschef för Bioekonomi och hälsa har tidigare varit vd för bolaget RISE Processum och är idag avdelningschef för avdelningen Bioraffinaderi och energi.

Marco och Magnus

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Marco Lucisano (till vänster) blir chef för division Samhällsbyggnad och Magnus Hallberg blir chef för division Bioekonomi och hälsa.

 - Omställningen till en cirkulär bioekonomi är viktigare än någonsin samtidigt som den rådande pandemin har satt fokus på hälsa och resiliens. Detta medför stora utmaningar för oss på RISE som både motiverar och inspirerar oss. Vi har ett viktigt uppdrag, säger Magnus Hallberg.

Marco Lucisano och Magnus Hallberg tillträder sina nya tjänster 1 september 2020.

Läs pressmeddelandet i sin helhet här RISE Processum AB
Box 70, 891 22 Örnsköldsvik
Tel: 010-516 67 50
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.