Gruppbild nyanstÃllda webb

Under det senaste året har RISE Processum fortsatt att växa snabbt, vilket också inneburit många nya rekryteringar. De senaste månaderna har åtta nya medarbetare kommit på plats på Processum och flera av dem har internationell bakgrund. Det faktum att vår grupp, liksom hela Processum, knyter till oss internationell kompetens är en styrka för framtiden och ett bevis på kvaliteten i arbetet vi bedriver, säger Björn Alriksson, gruppchef bioteknik på Processum.

- Efter nästan fem år i olika laboratorie- och forskningsbefattningar vid Stellenbosch University ser jag mitt arbete hos Processum som ett bra nästa steg framåt, säger Lalie Kossatz, som flyttat till Örnsköldsvik från sitt hemland Sydafrika. Sverige har stora ambitioner med bioraffinaderi och jag gillar ett land som vill bidra till bättre och hållbarare förhållanden.

Lalie Kossatz är en av de som nu anslutit till Processum. Vidare har även Zhao Wang, Shubhankar Bhattacharyya, Kristina Wickholm, Jonas Fahrni, Charilaos Xiros, Björn Källman och Marie-Louise Wallberg inneburit en förstärkning av bioteknik-, såväl som kemi- och innovationssystemgruppen.

Vi hälsar alla våra nya medarbetare varmt välkomna till Processum! Under kommande vecka får vi lära känna dem alla lite närmare genom individuella personporträtt som kommer att publiceras här på vår hemsida.


RISE Processum AB
Box 70, 891 22 Örnsköldsvik
Tel: 010-516 67 50
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.