Den 12 september valdes Marco Lucisano till ny styrelseordförande i RISE Processum AB där han ersätter Marco och Magnus nyhetsbrevPernilla Walkenström.

Marco är sedan 1 augusti ny chef för division Bioekonomi. Han är född 1973 i Italien, har en civilingenjörsexamen i kemiteknik och en doktorsexamen från KTH. Marco har arbetat inom institutssektorn sedan 2004 och kommer närmast från en tjänst som Vice President, Papermaking & Packaging på RISE.
 
- Det ska bli mycket roligt att som styrelseordförande vara med utveckla RISE Processum och jag ser en stor tillväxt potential i den verksamhet som bedrivs. Det är imponerande att se den starka regionala förankring som Processum har och det engagemang som finns hos medlemsföretagen. Detta är en styrka som vi ska bygga vidare på i den fortsatta utvecklingen. Den samlade kompetensen och det nätverk som finns inom bioekonomi på RISE gör oss till en av de vassaste innovationsmiljöerna i omställning till en cirkulär biobaserad ekonomi, säger Marco Lucisano.


RISE Processum AB
Box 70, 891 22 Örnsköldsvik
Tel: 010-516 67 50
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.