Magnus Hallberg portrÃtt sommar nyheter

Äntligen är sommaren här och aldrig har den väl kommit så plötsligt. På några få veckor gick vi från meterdjupa snötäcken till full sommar där hägg och syren fullständigt struntade i de stackars skomakarnas semester och beslöt sig för att synkront slå ut i full blom.

I skrivande stund har Sverige ännu inte premiärspelat i fotbolls VM men det är inte utan att den fantastiska försommaren för tankarna till en annan underbar VM-sommar för 24 år sedan när vi grävde guld i USA. När kvällarna är så här ljusa, dagarna varma och en lång härlig semestern ligger framför en är det svårt att inte vara positiv och börja drömma om nya mirakel i Ryssland. Sverige mönstrar ju ett nytt och ungt lag som utstrålar glädje, där alla jobbar för varandra och där ingenting är omöjligt.

En beskrivning som förövrigt stämmer precis lika bra in på Processum. Vi har under de senaste två åren fördubblat personalstyrkan och är idag ett sammansvetsat lag fullt av så väl nya talanger som rutinerade stjärnor. Jag oerhört tacksam för den positiva stämning som ni alla är med och bidrar till och är övertygad om att det är just glädjen, framtidstron och det goda samarbetsklimatet som är en av våra största framgångsfaktorer. Samspelat med våra lagkompisar i klustret och i andra delar av RISE är en annan.

Överhuvudtaget är samverkan och framtidstro något som mer och mer genomsyrar vårt kluster. En rad spännande bioraffinaderisatsningar pågår eller planeras längs norrlandskusten; vi och medlemsföretagen tar allt större plats på de internationella forskningsarenorna och nya pilotanläggningar byggs och utvecklas. Att tillsammans med er kära vänner i klustret få vara med och utveckla regionen till en världsledande miljö för skoglig bioraffinaderiutveckling är en ynnest!

Stort tack för gott samarbete och för de stordåd ni uträttat under första halvan av 2018! För er som inte råkar vara skomakare önskar jag er en underbar och avkopplande semester med många svenska VM-mål.

Magnus Hallberg, vd Processum


RISE Processum AB
Box 70, 891 22 Örnsköldsvik
Tel: 010-516 67 50
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.