Lilian 250 px

Lilian Larsson har anställts som administratör och kommer att ansvara för inköp men också ha arbetsuppgifter inom ekonomi och administration. I bagaget har hon en inköps- och logistikutbildning vid Norrlands Yrkeshögskola i Örnsköldsvik.

- Efter gymnasiet arbetade jag som säljare på Elgiganten och sedan som elektronikmontör hos Sanmina innan jag blev föräldraledig, berättar Lilian Larsson. När jag kom tillbaka efter mammaledigheten bestämde jag mig för att studera och eftersom jag gillar ekonomi och kundkontakter passade ubildningen vid Norrlands Yrkeshögskola med inriktning inköp och logistik bra, speciellt som den anordnades här i Örnsköldsvik. Det var en bra utbildning som till lika delar innehöll inköp och logistik men också juridik, LOU och kommunikation.

– Min tjänst hos Processum är en kombination av inköp, ekonomi och administration, vilket känns som en bra blandning. Som ett dotterbolag i RISE är det nödvändigt att all upphandling sköts enligt lagen om offentlig upphandling, vilket är en av mina uppgifter. Dessutom är jag ansvarig för planering av besöken hos Processum. Vi har en rad olika besökare och det är viktigt att varje besökare och besöksgrupp blir nöjda med sina besök här. Ofta samarbetar vi med Domsjö Fabriker, SEKAB, MoRe och Holmen för besöksgrupper som vill se allt som görs här i området.

– Jobbet hos Processum är både utmanande och roligt. Här finns mycket att lära och många projekt att bekanta sig med. Det är verkligen en härlig arbetsplats. Sen är det fantastiskt att få arbeta åt ett företag som har miljö i fokus.

– På fritiden gillar jag att träna, jag har som mål att genomföra någon form av lopp varje år och i år ser jag fram emot att springa Color Obstacle Rush i Umeå. Nästa år blir det Toughest, ett mycket tufft hinderlopp, i Umeå eller Stockholm. Ett annat intresse jag har är att klättra både inomhus och utomhus. Egentligen är jag höjdrädd och därför bestämde jag mig för att klättra för att övervinna det. Familjen består av sambo och sonen Jonathan 5 år, så det blir mycket tid med familjen också, avslutar Lilian.


RISE Processum AB
Box 70, 891 22 Örnsköldsvik
Tel: 010-516 67 50
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.