Forskare inom kemi

Dina arbetsuppgifter

Processum i Örnsköldsvik fortsätter expandera och rekryterar därför en forskare inom kemi. Tjänsten innebär arbete med tillämpad forskning i en varierande roll där du i huvudsak utför praktiskt laborativt arbete. Arbetet bedrivs i laborativ skala upp till pilotskala som syftar till att utveckla bioraffinaderiprocesser/koncept.

Du är en del av kemigruppen och samarbetar med både interna och externa parter. Processum samlar ofta flera företag och universitet i gemensamma FoU-projekt, och att skapa en bra dialog mellan de olika parterna i projekten är en viktig del i arbetet. Du planerar och utför självständigt ditt löpande arbete med stora möjligheter att påverka och att utvecklas i tjänsten. Du arbetar också kontinuerligt med att sammanställa och presentera resultat både skriftligt och muntligt.

Din profil

Vi söker dig som har en akademisk examen (BSc, MSc, eller PhD) i kemi med inriktning organisk kemi, processkemi, träkemi, eller kemiteknik samt ett stort intresse för praktiskt laborativt arbete. Det är meriterande att ha erfarenhet från liknande arbetsuppgifter.

Personliga egenskaper värderas högt och som person är du prestigelös, förtroendeingivande, kommunikativ och tycker om att samarbeta med andra. Goda kunskaper i både svenska och engelska är ett krav.

Övrig information

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta:

David Blomberg Saitton, Gruppchef Kemi, 010-516 67 54.

Ansökan

Din ansökan gör du via denna länk. Skicka din ansökan snarast då urval kommer att ske löpande.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes vänligen då vi lyder under Lagen om offentlig upphandling.


RISE Processum AB
Box 70, 891 22 Örnsköldsvik
Tel: 010-516 67 50
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.