Projektledare för omställning till hållbar bioekonomi 

Dina arbetsuppgifter

Vill du arbeta med utvecklingsprojekt inom ramen för en hållbar utveckling bioekonomi? Processums verksamhet växer och vi behöver förstärkning inom projektledning i vår innovationssystemgrupp.

Gruppens uppgift är att vara ”facilitator” i innovationssystemet och bidra till Processums roll som det kreativa navet i ett världsledande kluster för utveckling av biorafffinaderiprodukter och processer. Processum driver ofta projekt i gränslandet mellan industri, akademi och samhälle i samverkan med aktörer från olika sektorer - regionalt, nationellt och internationellt. Vi ser gärna att du kliver in i en roll där du leder och skapar projekt inom dessa områden.

Din profil

Vi söker projektledare med intresse och kompetens inom ett brett fält med fokus på bioekonomi, skogsindustriell utveckling och innovation. Vi tror att du har en akademisk utbildning på masternivå eller motsvarande. Kanske har du en civilingenjörsutbildning inom t.ex. energi, fysik, industriell ekonomi, men även annan högre utbildning kan vara relevant. Du har erfarenhet av att arbeta i och leda projekt, gärna breda samverkansprojekt med flera ingående aktörer. Forskarutbildning och ytterligare arbetslivserfarenhet är meriterande, i synnerhet inom regional utveckling samt industrinära forskning, utveckling och innovation.

Du har god systemförståelse och samarbetar gärna i både nationella och internationella grupperingar. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser gärna att du är ödmjuk, välorganiserad och drivs av att skapa värde för samhälle och näringsliv i omställningen till en hållbar bioekonomi.

Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav.

Övrig information

Möjlig placeringsort Örnsköldsvik eller Sundsvall.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Jonas Joelsson, Gruppchef Innovationssystem, 010-516 67 60,Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Ansökan

Din ansökan skickar du in via denna länk. Skicka din ansökan snarast då urval kommer att ske löpande. Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes vänligen då vi lyder under Lagen om offentlig upphandling.


RISE Processum AB
Box 70, 891 22 Örnsköldsvik
Tel: 010-516 67 50
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.